miercuri, 29 aprilie 2009

Cursa faptelor bune


Singurul fiu al lui Dumnezeu este si va fi Iisus, noi, ceilalti oameni nu, pentru ca doar El a fost rastignit si a reinviat.

 Restul oamenilor care au murit nu au mai reinviat. Deci in concluzie restul oamenilor care au murit si vor muri nu sunt fiii si fiicele lui Dumnezeu pentru ca nu au reinviat cei care au murit si nu vor reinvia cei ce vor muri.

Nu toti ne nastem din mame virgine si fara ajutorul altor persoane.

Femeile depind de celula reproducatoare a barbatului pentru a face copii, nu de duhuri.

Maria e singura care a depins de duh, era virgina. Era Sfanta Fecioara, restul femeilor nu sunt sfinte si nici nu vor fi.

Ea era singura fara de pacat, restul femeilor vor pacatui si vor face fapte bune pana la moarte, dar o fapta buna nu te face sfanta, asa cum cu o singura floare nu se face primavara.

 Suntem o adunatura de pacatosi care pacatuim intr-un fel sau altul.Si incercand sa-l mituim pe Dumnezeu cu cate-o fapta buna pentru a ne rezerva un loc in Gradina Lui ne putem considera deja amestecati intr-un concurs de fapte bune in care e posibil sa ne dam si viata pentru a castiga acel loc.

Pentru asta luptam noi cat traim: pentru a ne asigura ca atunci cand vom termina cursa asta a vietii sa avem un loc pentru un Finish cat se poate de bun.

Dar cati dintre concurenti vor ajunge primii la Finish? Pentru ca, cu siguranta nu vor fi multi premianti, dar pe aceia chiar daca Dumnezeu ii va premia nu inseamna ca vor fi sau au fost copiii Lui.

 Ei pot fi numiti doar norocosi, protejati sau altfel, dar nu copiii Lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu