miercuri, 25 martie 2009

Ingerii pamanteni

   Daca nimeni n-ar merge in Rai,Dumnezeu s-ar plictisi.Ar plange de singuratate si ne-ar inunda si-am muri in lacrimile Lui, am muri spalati cu lacrimile Lui si am merge cu totii in Rai.
   Dar pana se va intampla asta, Dumnezeu ne plange de mila,de asta ploua. Ploile ce arata plansul milei, al Celui de sus.

   Dar ingerii,ce se intampla cu ei? Au umbrele? De ei cine are grija?

   Ingerii pamanteni au o nonsalanta aparte fata de ei, nu le pasa de ei ci de cei din jur.Dar cati din cei din jur arata ca le pasa de ingerii pamanteni?

   Si uite asa se sting ingerii pamanteni,fara sa stie ca exista cineva caruia ii pasa de ei, doar ca nu le cunoaste aspectul fizic, doar cel interior.

 Acel cineva stie doar ca acei ingeri exista si pe zi ce trece dispar tot mai multi. Poate daca acel cineva i-ar cunoaste, i-ar opri sa-i intrebe: "Ce mai faci? Incontro te indrepti?".

   Ingerii pamanteni isi pastreaza anonimatul,rar se intampla sa cunosti unul si nu vrei sa-l lasi sa-ti scape, dar tinandu-l in captivitate cu aripile invizibile legate se sting de tristete...chinuiti de ceea ce se numeste a alege intre datoria de a avea grija de sufletul persoanelor ce-i tin legati si nu tin cont de grija purtata. Sau sa aleaga libertatea lor de-a zbura la El si sa ne poarte de grija de Sus.

   Acolo Sus se simt liberi,aici pe pamant sunt legati de noi prin datoria specificata mai sus, insa aceasta datorie le tine aripile legate si daca reusesc sa scape ne-ar face sa suferim.

   De asta ingerii pamanteni incearca sa stea in anonimat, si cand simt chemarea Celui de sus si ajung la El, ei ne vegheaza, asa e mai bine pentru ei si pentru noi.

  Pentru ca asa nu le-am mai plange transformarea lor din materie in prezente invizibile divine, n-am mai suferi pentru dematerializarea lor divina.

   P.S  Cine iubeste un inger pamantean care se afla in starea de materie, sa nu sufere dupa el cand acesta va simti chemarea lui Dumnezeu, ingerul va veghea in continuare asupra persoanei care a stiut sa tina seama de prezenta materiala cat si spirituala  pe perioada determinata a ingerului cat si dupa dematerializare.

    Ingerii vor veghea mereu asupra noastra!

Un comentariu:

  1. nu stiu exact la ce fel de inger te referi tu dar eu stiu ca exista si sper sa N-O pierd niciodata :)

    RăspundețiȘtergere